Rapportera öppettider

Information:

Måndag: -
eller
Tisdag: -
eller
Onsdag: -
eller
Torsdag: -
eller
Fredag: -
eller
Lördag: -
eller
Söndag: -
eller

Meddelande:

RAPPORTERA AVBRYT
SATS, Solna

SATS

Stjärntorget 2
16979, Solna

Vi har samlat samtliga öppettider för SATS, måndag till söndag. Vi listar även annan bra information såsom adress, telefonnummer, hemsida samt informativ text om företaget. Scrolla ned för att se öppettider!

Ordinarie

öppettider SATS

 • Måndag 06:00-22:00
 • Tisdag 06:00-22:00
 • Onsdag 06:00-22:00
 • Torsdag 06:00-22:00
 • Fredag 06:00-22:00
 • Lördag 08:00-21:00
 • Söndag 09:00-21:00
Hitta hit:
Stjärntorget 2
16979 Solna
Telefon:
Inget angivet
Hemsida:
Butikskedja:
Är detta ditt företag?
Redigera dina öppettider och nå ut till fler kunder! Läs mer här
I närheten av

SATS Solna

 • Restaurang Drama

  Stjärntorget 2, 16979 Solna Kommun
  0.1 km
 • Guldfynd

  Evenemangsgatan 14 C, 16979 Solna
  0.1 km
 • Plantagen

  Mall Of Scandinavia Solna, 16979 Solna
  0.1 km
 • Åhlens

  Stjärntorget 2, 16979 Solna
  0.1 km
Om

SATS

Gymkedjan S.A.T.S grundades i Norge år 1995. Sats utvidgades därefter till Sverige, Danmark, Finland och Island. Den norska förkortningen på gymkedjan S.A.T.S betyder Sport Aerobic Trenings center. Den nuvarande ägaren av Sats är Tryg, en dansk koncern. Den danska koncernen tog över gymkedjan Sats den 10 november år 2006. År 2006 hade Sats 200 000 medlemmar som var fördelade över Nordens alla 100 träningscenter. I nuläget har S.A.T.S expanderats och har ca 418 000 medlemmar. SATS har cirka 4500 anställda varav 1000 heltidstjänster. Sats erbjuder många olika träningsformer, vilket gör att alla hittar nån typ av träningsaktivitet som passar en själv. Gruppträning, styrketräning, konditionsträning, spinning och yoga är bara några exempel på träningsaktiviteter som S.A.T.S erbjuder.

Hos Sats är hela familjen välkommen, åldern spelar ingen roll eftersom att SATS erbjuder barnpassning. MiniSats är till för alla medlemmars barn där det erbjuds bollhav, pysselhörna men även en mer avkopplad avdelning där barnen kan kolla på en film om de vill. Besöket varar upp till 1,5 timme, vilket är perfekt för då hinner föräldrarna träna ett svettigt pass och ta en dusch innan det är dags att hämta barnen igen. MiniSats är till för alla barn mellan 6 veckor och 11 år. Du kan dra och träna utan att känna dig begränsad av barnen eftersom du bara kan lämna barnen hos sats barnkära barnpassare. Syftet med Minisats är att föräldrar ska få det lättare att träna i vardagen utan att sno tid från jobbet eller familjen. Sats barnpassare tar hand om barnen den tiden mammorna och papporna tränar. När barnen har blivit några år äldre finns det även kurser de kan gå på där barnen inte kommer tänka på att de tränar då de kommer ha så roligt.

Inom gymkedjan SATS finns gym som både ägs av företaget själv men även av företag som drivs av franchisetagare.

Sats och Elixia sammanfogades år 2014 och blev därefter Nordens populäraste träningskoncept med syftet att aktivera människor för att de ska få en förbättrad hälsa samt ökad livskvalitet. SATS och ELIXIA står för en modern träning med både personliga tränare och gruppträningsklasser runt om i Sverige, Finland och Norge.
Sats och Elixia för väldigt mån om att alla inte har tillgång till ett gymcenter för att gym centret ligger för långt bort, då erbjuder sats och elixia digitala verktyg. De för alltid med i utvecklingen av den nya tekniken och lanserar därför ny teknik hela tiden. SATS ELIXIA har ungefär 160 träningscenter runt om i Norden, i storstäder men även på landsbygden. Sats och Elixias målsättning är att expandera ut till världen för att då kunna aktivera alla människor för att alla ska få en förbättrad hälsa och ett längre liv.

Sats är väldigt generösa när det gäller öppettider. Öppettiderna på S.A.T.S är från kl. 06-22. SATS är otroligt mån om att alla medlemmar ska ha tid att träna oavsett om det är morgon, dag eller kväll. Det ger en större chans att få trogna kunder då öppettiderna passar alla. Enligt undersökningar har gymkedjan S.A.T.S kommit fram till att tiderna mellan 6-22 lockar flest kunder.

Kan även skrivas som:
 • Öppettider SATS Solna

 • Öppettider till SATS

 • Öppettider SATS

 • SATS Öppettider

 • SATS Solna Öppettider

 • När öppnar SATS Solna

 • SATS i Solna Öppettider

Om

Solna

Solna är en kommun som ingår i tätorten Stockholm stad, belägen norr om Stockholms innerstad. Solna är en ytterst liten kommun till ytan, och på 20 kvadratkilometer är kommunen Sveriges tredje minsta. När det kommer till antalet invånare förekommer helt andra siffror i statistiken. På den lilla yta som motsvarar Solna bor över 76 000 invånare, vilket gör Solna till den 27:e största staden i Sverige rent befolkningsmässigt.

Hittills har Solna både benämnts som stad, men även kommun. Detta beror på att Solna är en av 14 kommuner i Sverige som kallar sig själva för stad. År 1991 den 9 december blev detta dessutom en del av stadens grafiska profil.

Solna är en oerhört framgångsrik företagsplats. Här finns 9500 unika multinationella företag och branscher i alla olika storlekar. Solna är Sveriges arbetsplats-tätaste stad, och med över 80 000 arbetsplatser i staden finns det fler som arbetar i Solna än som bor där.

Majoriteten av näringslivet tillhör tjänstesektorn, där större delen av företag arbetar inom kunskapsintensiva branscher.

I Solna finns huvudkontor för välkända företag såsom ÅF, Coop, Dell, Eniro, Hewlett Packard, ICA, If Skadeförsäkring, SAS Institute, SEB, och Vattenfall.

Stadens namn kommer ursprungligen från “Solnö”, då den del av Solna var en stor ö förr i tiden. Denna ö sträckte sig från Bällstaviken och Råstasjön i väster, till Stora Värtan i öster. Första gången sol förknippades med Solna var år 1723 när Solna kyrka fick ett nytt torn med solsymbolen som prydnad. Även motivet på Solnas stadsvapen föreställer en sol. Stadsvapnet fastställdes år 1940, och blasoneringen lyder “i blått fält en sol av guld”. Blasoneringen är den text som man med hjälp av ska kunna avbilda en exakt kopia av ett vapen.

Sveriges nationalarena för Svensk fotboll Friends arena är belägen i Solna. Arenan öppnades den 27:e oktober 2012, och rymmer omkring 50 000 åskådare vid sportevenemang, och hela 65 000 platser vid konsertarrangemang. Även den allsvenska storklubben AIK kommer från Solna, och senast år 2009 kammade de hem guldet och blev svenska mästare för 11:e gången i historien.

Stora ikoner såsom Jerry Williams, Robert Wells, och Leif G.W. Persson är födda, uppvuxna, respektive bor i Solna. Även vår egen kung, Carl XVI Gustaf, föddes i Solna i slutet av april år 1946. Idag bor han som känt i Ekerö, Drottningholms slott.

Solna kommun är uppdelat i trakterna Bergshamra, Haga, Hagalund, Huvudsta, Järva, Råsunda, Skytteholm, och Ulriksdal. Då det inte finns några tydliga gränser mellan dessa, är även trakterna i sig uppdelade i mindre områden som invånarna föredrar att associera sig med.

Utbudet på shopping i Solna är enormt. Med köpcentrum som Solna Centrum, Huvudsta Centrum, och Mall of Scandinavia som är Sveriges och Skandinaviens största, bjuder staden på en upplevelse bortom de traditionella shoppingstråken.

Solna Centrum är ett köpcentrum som ligger i stadsdelen Skytteholm. Med över 120 butiker garanteras du som besökare en trivsam shopping, med utsökt mat i en härlig miljö. Solna Centrum är som mitten av kanelbullen för Solnaborna. Här är det alltid liv - en pulserande mötesplats för de som bor och arbetar i området. Solna Centrum är väldigt lättåtkomligt, med anslutningar via all sorts kollektivtrafik. På Solna Centrum är det öppet alla dagar i veckan, och hos oss hittar ni alla öppettider!

Mall of Scandinavia är belägen i Arenastaden i Solna, precis intill Friends Arena. Köpcentret invigdes år 2015, och erbjuder 224 butiker, Dining Plaza vilket är Sveriges största restaurangområde med 20 restauranger, och Filmstaden Scandinavia vilket är Sveriges första kommersiella IMAX med Nordens största biodukar och VIP-salonger. Allt detta, och mycket mer går att hitta inne på det 101 048 kvadratmeter stora köpcentret. Även till Mall of Scandinavia färdas smidigt och lätt. Köpcentret ligger 7 minuter från Stockholm City, och all typ av kollektivtrafik tar dig dit. Väljer du att ta bilen är du välkommen att parkera på en av de 3700 parkeringsplatserna i området. Även öppettider för Mall of Scandinavia och dess butiker hittar ni på öppettider.nu.

Huvudsta Centrum är beläget i stadsdelen Huvudsta i Solna kommun, och invigdes redan år 1972. Sedan dess har köpcentret skapat gemenskap, samt varit en ultimat samlingsplats för solnaborna. Här finns butiker, caféer, restauranger, frisörer och gym.

Om

SATS

Gymkedjan S.A.T.S grundades i Norge år 1995. Sats utvidgades därefter till Sverige, Danmark, Finland och Island. Den norska förkortningen på gymkedjan S.A.T.S betyder Sport Aerobic Trenings center. Den nuvarande ägaren av Sats är Tryg, en dansk koncern. Den danska koncernen tog över gymkedjan Sats den 10 november år 2006. År 2006 hade Sats 200 000 medlemmar som var fördelade över Nordens alla 100 träningscenter. I nuläget har S.A.T.S expanderats och har ca 418 000 medlemmar. SATS har cirka 4500 anställda varav 1000 heltidstjänster. Sats erbjuder många olika träningsformer, vilket gör att alla hittar nån typ av träningsaktivitet som passar en själv. Gruppträning, styrketräning, konditionsträning, spinning och yoga är bara några exempel på träningsaktiviteter som S.A.T.S erbjuder.

Hos Sats är hela familjen välkommen, åldern spelar ingen roll eftersom att SATS erbjuder barnpassning. MiniSats är till för alla medlemmars barn där det erbjuds bollhav, pysselhörna men även en mer avkopplad avdelning där barnen kan kolla på en film om de vill. Besöket varar upp till 1,5 timme, vilket är perfekt för då hinner föräldrarna träna ett svettigt pass och ta en dusch innan det är dags att hämta barnen igen. MiniSats är till för alla barn mellan 6 veckor och 11 år. Du kan dra och träna utan att känna dig begränsad av barnen eftersom du bara kan lämna barnen hos sats barnkära barnpassare. Syftet med Minisats är att föräldrar ska få det lättare att träna i vardagen utan att sno tid från jobbet eller familjen. Sats barnpassare tar hand om barnen den tiden mammorna och papporna tränar. När barnen har blivit några år äldre finns det även kurser de kan gå på där barnen inte kommer tänka på att de tränar då de kommer ha så roligt.

Inom gymkedjan SATS finns gym som både ägs av företaget själv men även av företag som drivs av franchisetagare.

Sats och Elixia sammanfogades år 2014 och blev därefter Nordens populäraste träningskoncept med syftet att aktivera människor för att de ska få en förbättrad hälsa samt ökad livskvalitet. SATS och ELIXIA står för en modern träning med både personliga tränare och gruppträningsklasser runt om i Sverige, Finland och Norge.
Sats och Elixia för väldigt mån om att alla inte har tillgång till ett gymcenter för att gym centret ligger för långt bort, då erbjuder sats och elixia digitala verktyg. De för alltid med i utvecklingen av den nya tekniken och lanserar därför ny teknik hela tiden. SATS ELIXIA har ungefär 160 träningscenter runt om i Norden, i storstäder men även på landsbygden. Sats och Elixias målsättning är att expandera ut till världen för att då kunna aktivera alla människor för att alla ska få en förbättrad hälsa och ett längre liv.

Sats är väldigt generösa när det gäller öppettider. Öppettiderna på S.A.T.S är från kl. 06-22. SATS är otroligt mån om att alla medlemmar ska ha tid att träna oavsett om det är morgon, dag eller kväll. Det ger en större chans att få trogna kunder då öppettiderna passar alla. Enligt undersökningar har gymkedjan S.A.T.S kommit fram till att tiderna mellan 6-22 lockar flest kunder.