Vår Google-garanti

Med Öppettider.nu så garanterar vi att ditt företags öppettider hamnar på Googles förstasida i sökresultaten, redan inom 90 dagar. Detta oavsett tidigare placering, och oavsett vilken nivå du väljer. Detta innebär att 91,5% av de som söker kommer att hitta ditt företags öppettider snabbt och enkelt (och utan att ens hinna fundera över att söka efter konkurrentens öppettider istället).

Lägg till företag

Därför är Google affärskritiskt för dig

Antalet sökningar på Google ökar konstant, och i Sverige görs 35-40 miljoner sökningar per dag. Då Google står för över 95% av marknadsandelarna i Sverige, så är det affärskritiskt att hamna långt upp i denna sökmotor. Statistik visar att över 90% av de som söker klickar på resultat som de hittar på förstasidan, och endast 4% letar vidare på nästa sida.

Exponeras för upp till en miljon konsumenter varje månad

Att ligga med på Öppettider.nu med sina uppgifter är ett självklart val för er som vill nå ut till närmare en miljon potentiella kunder.

Informera era kunder om era avvikande öppettider

Har ni extra öppet någon speciell dag? Ni kanske har stängt under julafton? Med avvikande öppettider kan ni enkelt lägga till dessa öppettider för att informera era kunder om när de är välkomna in hos er!

Visa er logotyp och länk till er egna hemsida för ökad exponering

För dig som vill driva fler användare till er egna webbplats har ni även möjlighet att publicera länk samt logotyp till er. Vi använder dessutom 'dofollow'-länkar vilket betyder att Google kommer placera eran webbplats högre än tidigare.

Medlemspaket för bara 600 kr/år!

Börja synas redan idag!

MEDLEM ENDAST 600 kr/år
  • Exponeras för upp till en miljon konsumenter varje månad
  • Informera era kunder om era avvikande öppettider
  • Era öppetider syns även på samarbetspartners hemsidor
  • Visa er logotyp och länk till er egna hemsida för ökad exponering