Öppettider

BAUHAUS

21 lokala företag

Önskar du nyhetsbrev från BAUHAUS?

Önskar du uppdateringar från BAUHAUS? Skriv in din e-post nedanför så läggs du till i deras nyhetsbrev!

Prenumerera

Grattis!

Vi har nu informerat företaget om att du önskar prenumerera på deras nyhetsbrev!

Annonsera här
Vill du annonsera här?

Vill du synas på BAUHAUS? Registrera ditt Öppettider Marketplace-konto på sekunder och syns för hundratusentals potentiella kunder.

Inget företag
Är detta ditt företag?

Det är gratis att registrera ett medlemskap och du kan ta kontrollen över detta företaget med ett klick!

Historien bakom kedjan BAUHAUS

Sociala medier:

Bauhaus är en byggvarukedja som från början kommer från Tyskland. 1960 öppnade den första butikerna portarna men det skulle dröja fram tills 1997 innan firman gjorde debut i Sverige. Sedan den första butiken öppnade i Sverige expanderade de snabbt och idag finns det 18 butiker i Sverige. Dessa finns i Göteborg, Hyllinge, Stockholm och Örebro m.m. Detta gör att oavsett vart du bor i landet så finns det nästan säkert ett Bauhaus varuhus i närheten av dig.

I Bauhaus sortiment så ingår ca 150 000 varunummer och de säljer allt ifrån byggvaror till trädgårdsartiklar. För att vara mer konkurrenskraftiga öppnade de en näthandel år 2011 så att även kunder med långt till närmaste butik ska kunna beställa produkter från dem. Detta har gjort att de ökat sin årliga omsättning rejält. Exakt hur mycket är omöjligt att veta då Bauhaus inte går ut med sin omsättning men man kan ändå gissa.

Konceptet bakom Bauhaus är att de ska ha allt under ett tak. De vill göra det enklare för snickare och andra hantverkare så att de inte måste handla i flera olika butiker utan kan hitta allt de behöver under ett tack. Bauhaus målsättning är att ha branschens största sortiment av specialvaror. De är en specialbutik som säljer i princip alla specialvaror inom hantverk och bygg. När butiken först öppnade sina portar var detta ett helt nytt sätt att se på en specialbutik. Deras motto är ”När det måste blir rätt” vilket syftar på den goda kvalitén som deras produkter håller samt expertisen hos deras medarbetare. För enligt Bauhaus så möts framgången av ett företag efter vilka medarbetare som företaget har. Med det menar dem att företaget aldrig är bättre än sina medarbetare vilket i sin tur betyder att Bauhaus ställer väldigt höga krav på de som arbetar där. I gengäld ser de till att vara en bra och attraktiv arbetsplats där de enskilda individerna respekteras. För att göra sina medarbetare bättre erbjuder de goda karriärmöjligheter och bra förutsättningar för personlig utveckling. Får dem en tjänst ledig för en ledande roll börjar de alltid med att leta inom de egna leden vilket leder till att ledarna blir personer som medarbetarna känner och respekterar sedan innan. Detta gör övergången smidigare och ofta blir resultatet bättre än om dem hade tagit in någon utanför företaget.

Då Bauhaus har börjat öppna fler och fler butiker i Sverige kan det vara svårt att veta vilken som ligger närmast dig och vilken som har bäst öppettider. Därför har vi på öppettider.se sammanställt en lista över samtliga Bauhaus butiker i Sverige så att det ska bli så lätt som möjligt för dig att välja vilket varuhus som passar dig bäst.

Bauhaus har existerat i mer än 50 år och har gång på gång bevisat att kvalitén och det enorma utbudet passar både hantverkare och gör-det-självare. Det är ett bra varuhus som erbjuder lite av allt inom bygg och anläggning oavsett du är ett proffs eller inte. För att försäkra sig om att deras produkter håller den höga standard som är normen på företaget så genomgår alla produkter omfattande kvalitetskontroller innan det började sälja i butik. Detta försäkrar dem om att alla deras produkter håller lika hög kvalité. För att fortsätta vara konkurrenskraftiga så erbjuder Bauhaus bra öppettider. På vardagar har de öppet mellan 07:00 - 22:00 och på kvällen så har de öppet mellan 07:00 – 18:00. Det är inte lika bra som vissa företag men det är ändå bra öppettider.

Visa mer
Vill du annonsera på Öppettider.nu?

Se till att ditt företag syns när kunden är som mest köpbenägen.