Öppettider

Undrar du över något?

Här blir våra vanliga frågor besvarade!

Allmänt
För företag
Annonsering
FAQ Decor
FAQ Decor

Vad är Öppettider.nu - och vad för information har ni?

Öppettider.nu är en gratistjänst för att hitta företagsinformation. Vi samlar adressuppgifter, kontaktuppgifter och öppettider - plus omdömen från hela webben, rabattkoder och sociala medier. Allt det, helt gratis, som funkar fint på alla enheter!

Hur samlar ni all information om företag och organisationer?

Vi har flera olika datakällor - allt från våra egna anställda som jobbar dygnet runt med att hitta företag, till att våra kära användare skickar in förslag om företag, eller, företag och organisationer som lägger till sig själva. Vi utökar vår databas dagligen och hoppas vi har allt du kan önska dig!

Hur ofta uppdateras information om företag?

Hela tiden! Vi gör vårat bästa för att hålla vår information dagsfärsk och upptäcka direkt när någon uppgift har ändrats. Vi har även en hel del underbara användare som rapporterar direkt när något är fel - så åtgärdar vi det inom ett par minuter!

Hur kan jag rapportera ett fel?

Även de bästa gör fel ibland, tyvärr. Skulle du hitta något som inte stämmer - tveka inte att höra av dig till oss på info@oppettider.nu eller här, så åtgärdar vi det direkt!

Vilka står bakom Öppettider.nu?

Vi är ett gäng drivna, aningen naiva och allt för koffeinfyllda personer från Västerås. Vi grundade tjänsten 2012 och har utvecklat Öppettider konstant sedan dess och älskar varje dag av det!

Med vårat systerbolag Key Solutions, som är bland Sveriges bästa säljbyråer, har vi lyckats knyta ett par riktigt intressanta samarbeten med företag såsom Hitta.se, HERE Technologies, Kölapp m.fl för att göra Sverige lite bättre, helt enkelt.

Är tjänsten verkligen kostnadsfri?

Helt korrekt. Företag kan lägga till sig själva och visas för hundratusentals nya potentiella kunder - helt kostnadsfritt. Vi erbjuder extratjänster så som länk till er hemsida, logotyp och annat - men det är inget måste!

Vad menas med extratjänster?

En del av vår finansiering består av just extratjänster. Företag eller butikskedjor kan betala för exempelvis länk till hemsida, egen reklam på sina butiksidor, logotyp, utökad statistik (Facebook Pixel) och mycket mer.

För hela listan rekommenderar vi att skapa ett företag och kolla in vår Business-del.

Till vilken typ av företag passar denna tjänst?

Alla typer! Är du ett lokalt företag kommer du synas för tusentals potentiella kunder i er stad - och är ni ett onlineföretag utan fysisk adress så funkar det minst lika bra!

Mitt företag vill inte finnas med!

Vi respekterar det till fullo. Skicka ett mail till oss på info@oppettider.nu så tar vi bort er inom ett par timmar. Berätta gärna vad vi kan göra bättre i framtiden för att ni ska vilja synas på vår plattform!

Vad är Öppettider Marketplace - enkelt beskrivet?

Företag har nu möjligheten att skapa egna annonser (banners), och visa dessa annonser mot våra användare. Detta har visat sig vara väldigt lönsamt, då ni når kunden precis innan ett köp (då majoriteten kollar öppettider innan man far iväg och shoppar eller gör ärenden).

Det kostar ingenting att registrera sig, utan man betalar endast för visningar. Det är superenkelt att budgeta, mäta resultat och få en klar och tydlig överblick hur det faktiskt går. Vi är övertygande om att ni kommer få ett fantastiskt resultat!

Vad kostar det att annonsera?

Likt de flesta andra annonsplattformarna så betalar du endast per unik visning av annons.

Du anger hur mycket du vill spendera på annonser och vilka du vill synas för och - och sedan försöker vi få så många visningar som möjligt inom din målgrupp för detta belopp

Det är alltså möjligt att spendera så lite som 10 kronor per månad - perfekt för både stora & små budgetar.

Kan vem som helst annonsera?

Nej. Enbart registrerade företag (aktiebolag eller enskild firma) inom Sverige kan annonsera på Öppettider Marketplace. Vi värnar om svenskt näringsliv och har därför valt att helt blockera utlänska bolag.

Kommer vi få kvitton på köp?

Ja, givetvis! Varje gång en betalning görs så får ni kvitton i PDF-format, redo för att skicka till revisorn.

Vill du annonsera på Öppettider.nu?

Se till att ditt företag syns när kunden är som mest köpbenägen.