Öppettider

Öppettider Marketplace

Sveriges smartaste annonseringsplattform

Ett vågat uttalande, men vi tror att det stämmer. Våra användare kollar öppettider när de är beredda att handla - och det är just då du har chansen att väcka intresset för ditt företag. Marketplace är en unik plattform där du är igång på några klick.

Öppettider Marketplace

Enkelt gränssnitt - designat för små och medelstora företag

Skapa enskilda kampanjer och riktade annonser

Skapa enskilda kampanjer och riktade annonser

Skapa enkelt olika kampanjer, målgrupper och annonser - och styr dessa precis hur ni vill. Möjlighet att sätta maxbudget, tidsinställning, enbart rikta mot vissa städer, spårning av klick/köp och mycket mer!

Rikta era annonser mot rätt personer, vid rätt tillfälle

Du har möjligheten att enbart visa dina annonser på rätt ställen. Vi har ett 90-tal olika kategorier att välja mellan - vilket gör att dina annonser enbart visas på företag inom dessa kategorier.

Du kan även ställa in att visa på enskilda företag, hela butikskedjor eller alla företag i en viss stad - eller kombinera allt ovan!

Rikta era annonser mot rätt personer, vid rätt tillfälle

Rikta mot enskilda städer

Ni kan rikta annonser att visas på alla företag och butikskedjor inom enskilda städer. Perfekt för varumärkesuppbyggning och lokal kännedom!

Rikta mot enskilda kategorier.

Vi har över 90 kategorier att välja mellan. Välj de kategorier ni tror era framtida kunder kan vara intresserade av. Perfekt för enkla sälj & om ni redan har ett välarbetat varumärke.

Rikta mot butikskedjor eller företag

Känner du redan till era närmsta konkurrenter? Rikta annonser mot deras besökare och berätta varför ni är ett bättre val. Våra mätningar visar extremt bra resultat på denna inställning.

Dags att testa Sveriges smartaste annonseringsplattform?