Öppettider

Dialect

35 lokala företag
Annonsera här
Vill du annonsera här?

Vill du synas på Dialect? Registrera ditt Öppettider Marketplace-konto på sekunder och syns för hundratusentals potentiella kunder.

Inget företag
Är detta ditt företag?

Det är gratis att registrera ett medlemskap och du kan ta kontrollen över detta företaget med ett klick!

Historien bakom kedjan Dialect

Sociala medier:

Dialect är ett företag som bildades 1995 och de tillhandahåller olika lösningar till företag. De tillhandahåller till exempel IT och telefonilösningar. Idag har de lyckats bli en rikstäckande kedja som 2016 hade en omsättning på ca 1 miljard svenska kronor. Huvudkontoret ligger i Solna och de har över 300 anställda. Eftersom tekniken utvecklas allt snabbare växer även Dialect snabbt. På bara 20 år lyckades de bli en rikstäckande kedja vilket är väldigt snabbt.

En av de lösningar som Dialect tillhandahåller är IT–lösningar. Denna lösning hjälper dem företag som inte har någon egen IT avdelning. De satsar på att hjälpa dig hela vägen från analys och rådgivning till genomförande, support och drift. Företaget erbjuder dig en snabb supporttjänst så om du behöver få hjälp får du det snabbt om du väljer att använda Dialect. Dialect satsar på att ge dig och ditt företag bra och enkla IT-lösningar. Det är en av de stora anledningarna till att de har lyckats bli så populära.

En av de andra lösningarna som de tillhandahåller olika företag är telefonilösningar. Här satsar de på att lösa dina kommunikationsbehov oavsett vart du är. Här kan du till exempel få fasta växlar som hjälper dig att inte missa några viktiga samtal från kunder och samarbetspartners. De kan också hjälpa dig med en abonnemangsanalys. Detta hjälper dig att byta abonnemang om du vill sänka dina kostnader. Du kanske inte vill analysera alla olika abonnemang själv och det är därför Dialect hjälper dig med att analysera alla olika abonnemang för att du ska kunna hitta det bästa abonnemanget för ditt företag. Det här är den andra anledningen till att Dialect har blivit så populära; deras tjänst fungerar verkligen och många företag har användningen av den.

Dialect erbjuder också något som de kallar för Connected Car. Detta är ett brett utbud av fordonstjänster för den uppkopplade bilen. Dialect hjälper till med till exempel installationer och service. Du kan till exempel installera alkolås i företagets bilar. Det gör att en berusad medarbetare inte kan starta bilen. De som genomför installationerna är alltid en utbildad och certifierad fordonsteknik.

När det kommer till deras öppettider så har Dialect bra öppettider. De är verkligen inte lika långa som vissa andra företag men inom sin bransch har de ändå riktigt bra öppettider. Deras öppettider varier lite mellan de olika butikerna men öppettider är ändå snarlika. På vardagar öppnar de flesta butikerna runt 08:00 och stänger sedan runt 17:00. Även deras öppettider på helgerna varierar något. De flesta butikerna har stängt på helgerna men vissa har öppet några timmar på lördagen. Detta är inte jättebra eftersom de har stängt hela helgerna men det finns definitivt dem företag med sämre öppettider.

Dialect är ett företag som erbjuder många olika sorters lösningar till dig och ditt företag. Om du behöver IT, telefoni eller något för era bilar så har Dialect antagligen vad ni behöver. Det är ett företag som inte har funnits särskilt länge men de har redan blivit ett rikstäckande företag med butiker lite överallt i landet från Boden i Norr till Malmö i Söder. De erbjuder många olika lösningar till ert företag och de har väldigt många kunder. Man kan i princip säga att Dialect är ett populärt företag som ständigt växer och utvecklas.

Visa mer
Vill du annonsera på Öppettider.nu?

Se till att ditt företag syns när kunden är som mest köpbenägen.