Öppettider

Ur & Penn

108 lokala företag

Önskar du nyhetsbrev från Ur & Penn?

Önskar du uppdateringar från Ur & Penn? Skriv in din e-post nedanför så läggs du till i deras nyhetsbrev!

Prenumerera

Grattis!

Vi har nu informerat företaget om att du önskar prenumerera på deras nyhetsbrev!

Annonsera här
Vill du annonsera här?

Vill du synas på Ur & Penn? Registrera ditt Öppettider Marketplace-konto på sekunder och syns för hundratusentals potentiella kunder.

Inget företag
Är detta ditt företag?

Det är gratis att registrera ett medlemskap och du kan ta kontrollen över detta företaget med ett klick!

Historien bakom kedjan Ur & Penn

Sociala medier:

Ett av de mest kända namnen inom klock- och smyckesbranschen är Ur & Penn, som varit med sedan 1943, grundat av Erling Persson (personen bakom H&M). Det började med idén om att sälja smycken, klockor och accessoarer som inte blev dyrare i onödan av att de kommer till butik från dyra mellanhänder. Genom att istället själva agera distributörer, i vissa fall själva vara designers, kunde priset skäras ner.

Hos Ur & Penn finns klockor för alla personer och det finns i sin tur olika typer av klockor. Vattentäta, digitala, analoga, klockor med läderband eller stållänk - många är de olika klockorna. Utbudet sträcker sig från de egna varumärkena som Axcent, Regal, Jet Set och Black Oak till de stora internationella namnen såsom Citizen, Jacques Lemans, Festina och Casio. Från det vardagliga till det festliga finns smycken, klockor och accessoarer för varje tillfälle. Det gäller även alla högtider som förknippas med gåvor, t.ex. födelsedagar, julklapp, bröllop och alla hjärtans dag, där Ur & Penn ger dig deras experthjälp, så rätt gåva ges vid rätt tillfälle.

Ur & Penn har även ambitionen att hjälpa behövande. I september år 2015 besöktes den grekiska ön Lesbos, där Europas flyktingkris började i och med strömmarna av människor från exempelvis det krigshärjade Syrien. I spåren av detta besök startades stiftelsen Give Time, för att hjälpa människor att stabilisera sina liv. Idag sker projektet i samarbete med lokala välgörenhetsorganisationer för att kunna hjälpa på längre sikt. 1% av försäljningen till medlemmar hos Ur & Penn går till Give Time.

Visa mer
Vill du annonsera på Öppettider.nu?

Se till att ditt företag syns när kunden är som mest köpbenägen.