Öppettider

Sats

52 lokala företag
Gym
Gym
Annonsera här
Vill du annonsera här?

Vill du synas på Sats? Registrera ditt Öppettider Marketplace-konto på sekunder och syns för hundratusentals potentiella kunder.

Inget företag
Är detta ditt företag?

Det är gratis att registrera ett medlemskap och du kan ta kontrollen över detta företaget med ett klick!

Historien bakom kedjan Sats

Sociala medier:

Gymkedjan S.A.T.S grundades i Norge år 1995. Sats utvidgades därefter till Sverige, Danmark, Finland och Island. Den norska förkortningen på gymkedjan S.A.T.S betyder Sport Aerobic Trenings center. Den nuvarande ägaren av Sats är Tryg, en dansk koncern. Den danska koncernen tog över gymkedjan Sats den 10 november år 2006. År 2006 hade Sats 200 000 medlemmar som var fördelade över Nordens alla 100 träningscenter. I nuläget har S.A.T.S expanderats och har ca 418 000 medlemmar. SATS har cirka 4500 anställda varav 1000 heltidstjänster. Sats erbjuder många olika träningsformer, vilket gör att alla hittar nån typ av träningsaktivitet som passar en själv. Gruppträning, styrketräning, konditionsträning, spinning och yoga är bara några exempel på träningsaktiviteter som S.A.T.S erbjuder.

Hos Sats är hela familjen välkommen, åldern spelar ingen roll eftersom att SATS erbjuder barnpassning. MiniSats är till för alla medlemmars barn där det erbjuds bollhav, pysselhörna men även en mer avkopplad avdelning där barnen kan kolla på en film om de vill. Besöket varar upp till 1,5 timme, vilket är perfekt för då hinner föräldrarna träna ett svettigt pass och ta en dusch innan det är dags att hämta barnen igen. MiniSats är till för alla barn mellan 6 veckor och 11 år. Du kan dra och träna utan att känna dig begränsad av barnen eftersom du bara kan lämna barnen hos sats barnkära barnpassare. Syftet med Minisats är att föräldrar ska få det lättare att träna i vardagen utan att sno tid från jobbet eller familjen. Sats barnpassare tar hand om barnen den tiden mammorna och papporna tränar. När barnen har blivit några år äldre finns det även kurser de kan gå på där barnen inte kommer tänka på att de tränar då de kommer ha så roligt.

Inom gymkedjan SATS finns gym som både ägs av företaget själv men även av företag som drivs av franchisetagare.

Sats och Elixia sammanfogades år 2014 och blev därefter Nordens populäraste träningskoncept med syftet att aktivera människor för att de ska få en förbättrad hälsa samt ökad livskvalitet. SATS och ELIXIA står för en modern träning med både personliga tränare och gruppträningsklasser runt om i Sverige, Finland och Norge.
Sats och Elixia för väldigt mån om att alla inte har tillgång till ett gymcenter för att gym centret ligger för långt bort, då erbjuder sats och elixia digitala verktyg. De för alltid med i utvecklingen av den nya tekniken och lanserar därför ny teknik hela tiden. SATS ELIXIA har ungefär 160 träningscenter runt om i Norden, i storstäder men även på landsbygden. Sats och Elixias målsättning är att expandera ut till världen för att då kunna aktivera alla människor för att alla ska få en förbättrad hälsa och ett längre liv.

Sats är väldigt generösa när det gäller öppettider. Öppettiderna på S.A.T.S är från kl. 06-22. SATS är otroligt mån om att alla medlemmar ska ha tid att träna oavsett om det är morgon, dag eller kväll. Det ger en större chans att få trogna kunder då öppettiderna passar alla. Enligt undersökningar har gymkedjan S.A.T.S kommit fram till att tiderna mellan 6-22 lockar flest kunder.

Visa mer
Vill du annonsera på Öppettider.nu?

Se till att ditt företag syns när kunden är som mest köpbenägen.